Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Mariska Hulscher

Mariska Hulscher(43) is van oorsprong jurist. Zij studeerde in 1989 af in de civielrechtelijke richting. Hulscher werkte als marketing manager voor een internationaal telecommunicatiebedrijf en als salesmanager voor een business-to-business uitgeverij, waar zij ook salestrainingen gaf.
Televisie
Vanaf 1993 is Hulscher werkzaam als presentatrice/programmamaker bij de NCRV en RTL4 en RTL5. Zij presenteerde voor de NCRV onder meer de indringende reportageserie ‘Hoera een kind’, ‘Gestrand’, ‘De Jury’, ‘Wat zegt de wet’ en het 75-jarig jubileumgala. Voor RTL interviewde zij onder andere de zoon van de voormalig Sjah van Perzië, Virgin’s Richard Branson, de destijds wereldberoemde band ‘Boyzone’ en vele andere internationale en nationale sterren. Zij was host van de spraakmakende talkshow ‘Mariska’ en presenteerde zeven seizoenen het succesvolle metamorfoseprogramma ‘LookingGood’. Hulscher presenteerde in 2006 het programma ‘Met grenzeloze ambitie’, een programma over ondernemers en ondernemersschap, uitgezonden op RTL7 en RTLZ.
Ambassadeur
Hulscher was drie jaar ambassadeur voor de Borstkankervereniging Nederland, waarvoor zij op eigen initiatief de ‘Sterrenveiling’ organiseerde. Mariska ontving in december 2005 de eerste Award van de Stichting Positief Nederland, voor haar inspanningen voor dit goede doel.
Columnist
Hulscher schrijft al jaren columns voor diverse dag- en weekbladen. Zij schreef o.m. voor Glossy, het Algemeen Dagblad en tegenwoordig voor Jackie en wekelijks voor Spits. Peter de Jonge (Hoofd Cultuur & Media Algemeen Dagblad) zei over Mariska: ‘een columniste met een scherpe geest en pen, met recht een ontdekking’
Ondernemer
In januari 2006 startte Hulscher samen met trainer/coach Paul van de Velde een nieuw
bedrijf: Mariska Hulscher & Paul van der Velde Training en Coaching.Hulscher en Van de Velde geven in-company trainingen aan middelgrote en grote bedrijven en verzorgen tevens individuele coaching. Hulscher is tevens gecertificeerd RET-therapeute.
Website: www.nietvoorwatjes.nl
Talkshows
Hulscher presenteert en produceert regelmatig talkshows voor het bedrijfsleven. Klanten, relaties en personeel krijgen op deze manier een duidelijker een ander beeld van managers en de directie van het bedrijf. Scherp, informatief en op maat, infotainment in optima forma. Hulscher ontwikkelde onder meer talkshows voor: KPN, Robeco, UMC Utrecht, het Vastgoedcongres Twente, Oosterberg BV en GMG Uitgevers.
Inzetbaarheid
Door haar brede ontwikkeling is Hulscher multi-inzetbaar. Zij is in korte tijd in staat zich in te leven in iedere bedrijfscultuur. Hulscher denkt mee met de klant en zijn doelstellingen, ontwikkelt, produceert en heeft ruime ervaring als dagvoorzitter, gespreksleider, interviewer en presentator. Zij spreekt tevens uitstekend Engels en Duits.