Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Marly van der Velden ("Nina")
 

Marly wordt op 6 januari 1988 geboren in Delft. Al jong staat Marly, als danseres, op het podium.
Op haar 14e jaar treedt zij al op in verschillende theaterproducties. In 2002 betreedt Marly het podium tijdens het Nederlands kampioenschap Latin Dance.
Ook heeft zij een optreden in een bomvolle Kuip in 2003: een dansoptreden tijdens de presentatiedag van Feyenoord.

Goede Tijden, Slechte Tijden
Marly was ook altijd al bezig met acteren. Zo volgt zij diverse acteerworkshops en doet een opleiding aan de jeugdtheaterschool. TV komt al snel om de hoek kijken.
Haar debuut maakt zij in juni 2005 in de populaire serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Op 16-jarige leeftijd speelt zij de dochter van Ludo en Jeanine Sanders, Nina.
Ook in het seizoen van 2006 speelt Marly de rol van Nina Sanders vol overgave. Marly zal in het nieuwe seizoen van 2008 weer te zien zijn als Nina in GTST.
Door de jaren heen heeft het karakter Nina zich ontwikkeld van een puber tot een jonge volwassen vrouw die heel goed weet wat zij wil. Nina kan, als een van de weinige, Ludo wel om haar vinger winden. In het afgelopen seizoen was Nina duidelijk de binding tussen Ludo en Jeanine.
In het seizoen van 2009/2010 zal Nina ook weer voor de nodige opschudding zorgen.

Presentatie & andere programma's
Marly heeft ook kennisgemaakt met presenteren. In 2007 heeft zij de presentatie gedaan voor een aantal afleveringen van At Nick op Nickelodeon. In 2008/2009 doet zij mee aan de RTL4 programma's; Alles is Kerst, Ik hou van Holland en Wie kent Nederland. Ook speelt zij een gastrol in de serie Kinderen geen Bezwaar. En viert zij, in een RTL4 commercial, samen met Gigi en Koert-Jan de zomer.

Hitkrant
Dat Marly een veelzijdig persoon is komt ook naar voren in haar schrijftalent. In 2009 schrijft zij vier maanden lang een column in het populaire jongerenblad Hitkrant. Samen met haar GTST collega Liza Sips houden zij wekelijks een mailcorrespondentie over hun leven zowel werk als prive. Het is een populaire column die niet onopgemerkt voorbij gaat.

Presentatie op locatie
Ook wordt Marly regelmatig gevraagd om een evenement te presenteren. Dit varieert van een filmpremière tot een uitreiking en van een produktpresentatie tot een meet & greet. Met haar sprankelende verschijning weet Marly altijd de juiste sfeer neer te zetten.