Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Rob van Rossum
Rob is geboren in Amsterdam. Met een afgeronde opleiding tot vliegtuigmonteur electronica op zak werkte hij een aantal jaren bij de enige vliegtuigbouwer in Nederland Fokker. Zijn andere passie is altijd muziek geweest.
Rond zijn 15e als DJ begonnen op schoolfeestjes, voetbal en hockeyfeestjes, was de volgende stap voor Rob het presenteren van de vele locale playbackshows.

Op zijn 21e gaf hij zijn betaalde baan in Nederland op om in Spanje aan de slag te gaan als fulltime dj-entertainer. Het draaien van muziek en het presenteren van vele 'vakantie-spelletjes' was het gevolg. Dit beviel zo goed, dat na terugkeer in Nederland hij er zijn vak wel van moest maken. Hij tourde overigens de volgende 8 jaar nog iedere zomer door Spanje, voor o.a. Coca Cola.

Jaren van DJ services voor vele drive-in shows waren het gevolg. Veronica drive-in show, Tros Popformule, Philips Hit the Roadshow, Coca Cola video roadshow en vele anderen.

Zijn presentatietalent werd aangewakkerd bij een groot partycentrum, alwaar hij veel grote bedrijfsfeesten mocht presenteren.

Zijn grote presentatiedoorbraak kwam bij MTV, hij was het eerste gezicht voor Nederland en BelgiŽ in een tijd dat MTV nog niet met Nederlandse VHJ's werkte.
Een aantal jaren was hij dan ook in Nederland en BelgiŽ het podiumgezicht voor MTV.
Daarna ging het snel en wisten vele grote internationaal bedrijven (o.a. Amsterdam Admirals, Nationale Postcode loterij, Philips, Ericsson) en instellingen hem te vinden.

Door zijn presentatiewerk in het buitenland voor de Nationale Postcode Loterij kwam de logische vraag dit ook in de studio tijdens tv-opnamen voor hen te gaan doen.
Een nieuwe warming-upper was geboren.
Sindsdien zijn vele tv-shows de revue gepasseerd. Een greep: Recordshow, Miljoenenjacht, De slimste mens, Jong, Kies de Kouis, Een tegen 100, Kids top 20, X-Factor, TMF Aards, Deal or no deal, Holland;'s next topmodel en So you think you can dance.

Door zijn jarenalnge ervaring met het presenteren en draaien voor diverse Ajax aktiviteiten, kwam de vraag van Ajax om de vaste "Stem"(stadionspeaker) te worden bij alle thuiswedstrijden van het 1e elftal. Van de erediviswedstrijden en KNVB-beker t'm de Champions League is Rob de stem in het stadion.
Ook de KNVB was op zoek naar een nieuw en fgris stemgeluid voor alle thuiswedstrijden van Oranje zodoende kwam de vraag of Rob daarin geinteresseerd zou zijn.
Uiteraard hoeft hj daar niet lang over na te denken !