Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Sven Polak

Sinds mijn achtste jaar ben ik eigenlijk al actief in de wereld van tv en theater. Als kind als model en acteur in campagnes voor bijv. V&D, Canon en C&A. Later als acteur en zanger in verschillende tv-series en musicals. Ook heb ik met een aantal voorstellingen op tournee geweest in de VS en Canada, met als een van de hoogtepunten de titelrol in een familievoorstelling op Broadway.

Daarnaast heb ik Economie en Marketing gestudeerd aan de Haarlem Business School en ben eigenaar geweest van o.a een creatief bureau voor tv en theater.

En al deze ervaringen en opleidingen komen eigenlijk samen bij mijn vak van dagvoorzitter. Het thuis voelen op een podium, een publiek kunnen bereiken, gevoel voor timing en tekst, snel kunnen inlezen op het desbetreffende onderwerp en weten hoe een spreker de aandacht krijgt die hij/zij verdient zijn voorbeelden van zaken die mij erg van pas komen."