Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Sylvana Simons

Van 1995 tot 1999 presenteert Sylvana voor TMF diverse programma’s, waaronder 'Sylvana’s Soul' waarin ze met gemak wereldsterren als Mariah Carey en Will Smith interviewt.
In 1999 en 2000 presenteert Sylvana voor SBS de controversiële TV-programma’s ‘Sexquiz on the Beach’ en ‘De Bus’. Sylvana stapt in 2000 over naar RTL waar ze resp. presentatrice is van de programma’s ‘RTL Live’, ‘TV Makelaar’ (6 seizoenen), ‘Met Man en Macht’ (samen met Haddasah de Boer), 'Je Echte Leeftijd’, ‘Kaft’, ‘Bekend en Bekeken’, ‘De aanhouder wint’ en ‘Dancing with the Stars’. Momenteel presenteert zij het zomerprogramma 'Inpakken en Wegdromen'. Daarnaast is Sylvana een zeer geziene gast in de meest uiteenlopende kwaliteitsprogramma’s op de Nederlandse Televisie.

Radio
Vanaf 1999 presenteert zij elke zondagmiddag haar eigen talkshow op Radio 538. Van 2001 tot 2003 presenteert zij op Noordzee FM elke vrijdagavond een interactief programma met luisteraars èn het programma ‘Sylvana’s Soul’.

Print
In 1999 is Sylvana vaste columniste voor het blad ‘Playboy’. Van 2000 tot 2002 schrijft ze wekelijks een column in ‘Veronica Magazine’. In 2004 verschijnt haar eerste boek ‘1 + 1 = 7’ bij the House of Books, in 2005 gevolgd door het boek 'In Balans' dat zij samen schrijft met haar broer Kenneth Leeuwin (gelouterd fitness-instructeur en architect van diverse work-outs, o.a. 'Tribal Moods' en 'Kick Fun').

Mode
Sylvana houdt zich momenteel ook bezig met het ontwerpen van kleding. Zo zijn alle jurken die zijn draagt tijdens de uitzendingen van 'Dancing with the Stars' door haar zelf ontworpen.


Charitatief
Vanaf zomer 2005 is Sylvana ambassadrice van Simavi (www.simavi.org), die zich als doel stelt het verbeteren van de gezondheid van de allerarmsten in Azië en Afrika èn is zij ambassadrice van de Borst Kanker Vereniging (www.pinkribbon.nl).

Presentaties
Sylvana verzorgt op verzoek exclusieve presentaties in het land. Deze variëren van een groot evenement in Ahoy en een manifestatie ‘Move your Ass’ voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, tot aan het dag-voorzitterschap van een Congres van Letselschadespecialisten, de presentatie van het Rode Kruis Benefiet Gala of de uitreiking van de Beau Monde Awards.