Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Vivian Slingerland

Na haar studie volgde Vivian Slingerland een opleiding presentatie-technieken. Voordat ze bij RTL terecht kwam was ze onder andere fotomodel, mannequin en omroepster bij Veronica. Samen met Chris Zegers presenteerde Vivian One Way Ticket en bij radiozender Yorin was ze een tijdlang de vaste vervanger van Gijs Staverman.
 
Sinds 2002 is Vivian Slingerland één van de gezichten van RTL4. Sinds 2002 presenteert ze Yacht Vision en van 2005 tot en met 2008 was ze één van de vaste presentatoren van het nieuwsprogramma 4 in het Land.
Andere programma’s die Vivian voor RTL heeft gepresenteerd zijn Boatshow, Nederland Vertrekt, Eten&Drinken en Battle of the Stars.
 
Ook is Vivian één van de presentatoren van het populaire zomerprogramma Ik Kom bij je Eten, is ze het gezicht van RTL Consult en presenteert ze sinds 2010 Gewoon Mooier, een beautyprogramma van Bergman Kliniek, een format waarvoor zij mede verantwoordelijk is geweest.
 
Naast haar televisiewerkzaamheden heeft Vivian in 2011 haar debuut gemaakt binnen de kinderboekenwereld. Vivian schreef en illustreerde twee vrolijke boekjes voor jongens en voor meisjes om ze te leren dat ze de speen niet meer nodig hebben, genaamd Dááág Speen!
 
Vivian Slingerland is een spontane en talentvolle verschijning en inzetbaar voor een diversiteit aan presentaties. Daarnaast presenteert Vivian ook gala’s, shows en feestavonden.