Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Bayerische Bierfest
Een uniek concept !

U wilt ‘iets’ organiseren, dat afwijkt van het gangbare entertainment en vraagt zich af wat het publiek, uw gasten, zou boeien.

Het zal u niet zijn ontgaan, dat het fenomeen “Duitse Bieravond” de laatste tijd enorm opgang vindt. Deze avonden ondervinden een enorme belangstelling van een zeer breed publiek, van jong tot oud. Gezelligheid is immers troef !

Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed is afgestemd op het thema.

Wij bieden u daarvoor de kant-en-klare oplossing in de vorm van het
Bayerische Bierfest.

Een zorgvuldig samengesteld programma, gevormd door optredens van het 6-koppige gezelschap Die Münchener Schmachtfetzen, omring door het ballet van Helga Trunkenbold, bestaande uit 3 hübsche Dirnchen.

De Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt, verzorgen een live-optreden van 2 lange sets, bestaande uit louter Duitse Schlagers en feestelijke meezingers.

Du, Ein Festival der Liebe, Marmor, Stein und Eisen bricht, Ein Stern, Ein Bisschen Frieden, kortom: van de eerste tot de laatste noot één groot feest der herkenning.  

Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen.

De gehele presentatie is in het Duits, hetgeen natuurlijk een apart cachet aan de avond geeft.
Aan alle details wordt gedacht, zo is ook de podiumaankleding geheel in Beierse (Alpen)sfeer. Decordoeken, decorstukken, skihut als drive-in behuizing,  overal is aan gedacht.

Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode !

Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !