Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   
Magic Unlimited

In 1999 werden zij voor het eerst gevraagd om op te treden tijdens een speciaal gala in Las Vegas en nog geen half jaar daarna keerden zij op veler verzoek terug naar dit internationale entertainment centrum in de USA om op te treden in het beroemde Casino-theater Caesars Palace. Hun succesvolle optreden aldaar werd door NBC-television opgenomen en coast to coast uitgezonden.

In Europa volgden theater- en televisieshows elkaar in tempo op. Tijdens een serie optredens in de Franse lichtstad Parijs in 2000 werden Oscar, Renzo & Mara uitgenodigd om te verschijnen in een bekende tv-show van de zender TF-1. Tot hun grote verbazing kregen zij na hun optreden totaal onverwacht de 'Mandrake d` Or' overhandigd. Een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een illusionist die internationaal een bijzondere prestatie heeft geleverd.

In 2001 presenteerden Oscar, Renzo& Mara zich in een achttal ongekend populaire magic shows voor de Nederlandse televisie. Hun spetterende dynamische presentatie en hun sympathieke uitstraling maakten dat het Nederlandse publiek hen massaal in het hart sloot. De Tros-televisie besloot hen ook in 2002 en 2003 jaarlijks televisieshows te laten maken. Shows waarin beroemde gasten werden betrokken in verbluffende trucs en illusies.

Het kon niet uitblijven. Magic Unlimited ging vanaf eind 2002 het theater in. Zij toeren op dit moment langs altijd bomvolle Nederlandse theaters die tot april 2005 al zijn vastgelegd.

Ook in de overige landen in Europa zijn zij regelmatig te gast in theaters en in televisieshows. Bekende tv-shows als 'Le plus grand cabaret du Monde' in Frankrijk, Traumtänzer en Fernsehgarten in Duitsland, World´s Greatest Magic in de USA etc. etc. doen regelmatig een beroep op deze jonge sympathieke magic entertainers. Over de hele wereld zijn Oscar, Renzo & Mara inmiddels geliefde illusionisten.

Begin 2005 heeft Magic Unlimited heeft haar naam gewijzigd. Het magische trio heet vanaf dat moment 'Oscar, Renzo & Mara'. De direkte aanleiding is dat Disneyland in Parijs de naam Magic Unlimited gebruikt voor een speciale aktie. Aangezien Oscar, Renzo & Mara onder deze naam in Frankrijk erg veel succes hebben en daar regelmatig op tv verschijnen, is besloten de naam direct te veranderen. Bovendien vindt het magische drietal het gebruik van hun eigen namen een stuk persoonlijker dan een algemene groepsnaam...

In 2006 openden Oscar, Renzo & Mara een eigen magic theater in Zuid Spanje. Een theater met 500 zitplaatsen waar zij een groot deel van het jaar zouden optreden voor een verwend internationaal publiek.
Helaas was dit avontuur geen lang leven beschoren en moest het theater na korte tijd de deuren sluiten.

Magic Unlimited bouwde echter onverdroten verder aan een internationale carrière.
Oscar, Renzo & Mara zijn nog volop actief op televisie en in theaters over de hele wereld en zij zullen hun lijfspreuk gestand doen: 'Magic Unlimited 'what you get' is an illusion!'