Home     Bands    Artiesten    Drive in shows    DJ's    Specials Bruiloft   Kermis   Carnaval     Prijzen    Referenties   Contact


Blues Brothers Dedication RevuDeze ervaren artiesten namen de orkestband voor de act op met de beste muzikanten uit het Rhythm & Blues circuit. Dit resulteerde in unieke, live klinkende backingtracks, die de perfecte begeleiding vormen voor de soulvolle vocalen en de messcherpe Chicago bluesharp van Cotton en Morganfield zelf.
Samen met de overtuigende performance van beide heren staat dit borg voor een high energy Rhythm & Blues revue, die sinds het begin een daverend succes is.
Definitieve erkenning voor de act krijgen Cotton en Morganfield, na de geluidsopnamen en het showconcept aan hem te hebben opgestuurd, als Dan Aykroyd (Elwood Blues in de originele film) zijn complimenten en officiŽle goedkeuring geeft.

The Blues Brothers Dedication Revu is een 30-45 minuten durende Blues Brothers tribute show.
Deze act wordt omschreven als entertainment van het allerhoogste niveau en werd in 1996 opgericht door little Sonny Cotton en Otis P Morganfield, alias Ted Pickman (amerikaan van geboorte en attitude) en Hans Sligter.

Naast de bekende Blues Brothers highlights brengt het duo een swingende medley van authentiek klinkende soulclassics, die keer op keer het publiek naar de dansvloer zal verleiden.

06- 5332 6755       info@standbyproductions.nl