Home    Bands    Artiesten    Drive in shows    DJ's    Specials  
 Bruiloft    Kermis    Carnaval   
Prijzen    Referentiess

DJ ANTOON

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 18-jarige artiest komt uit Midwoud, in de omgeving van Hoorn en begon al op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen.

Antoon combineerde vanaf toen in zijn producties de 80’s/Disco invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen met EDM en langzaam aan kwamen daar ook HipHop invloeden bij. Hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl die een combinatie is van HipHop en Pop muziek. In 2020 tekende Antoon als eerste artiest bij Big2’s label Dreamteam Music en bracht hij zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ uit.

Deze release werd ondersteund door de mini docu-serie ‘Antoon – Was Getekend Twan’, waarin het hele proces richting het debuutalbum is vastgelegd. De muzikale klik tussen de heren bleek zo goed dat Antoon en Big2 in november 2020 de gezamenlijke EP ‘Heilig Water’ uitbrachten. De jonge artiest kon op support rekenen van onder andere Radio 538, SLAM! en Xite. Antoon is een nieuwe generatie artiest die klaar is voor het grote publiek!

 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl