Home     Bands    Artiesten    Drive in shows    DJ's    Specials Bruiloft   Kermis   Carnaval     Prijzen    Referenties   Contact


Jan Biggel

Over Jan Biggel
Kerstkindje Jan Biggel is inmiddels bekend door heel Nederland, met zijn unieke sound en zijn oneindige enthousiasme zet hij menig feest op zijn kop.
In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk zijn mega hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’.

Carričre
Samen met Arno Sloot maakte hij ‘Ik Wil Alleen Likes’ en ‘We Gaan Op Stap’. Met zijn kamer vullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van ‘Ons Moeder Zeej Nog’ opgefrist en verscheen de singel met de Alpenzusjes, ‘Superman’. Daarna heeft hij de samenwerking met Special Krew gezocht, waar het nummer ‘Stuiteruh’ uit kwam. Een energiek, uptempo nummer waar de grond van trilt! Voor het WK verscheen de Oranje single. Jan Biggel schreef voor carnaval 2023 de nieuwe plaat, Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait...

Lilluke Linda
En de recente single ‘Lilluke Linda’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Biggel Is Geweest!

Bekend van:
- De mega hit: Ons Moeder Zeej Nog
PartyAward ‘Populairste Party Single 2020’ & ‘Populairste Party Artiest’
Het Was Een Mooie Dag, Ha’k Jou Maar Nooit Gekend, Fleske D’rin Fleske Deruit
Optredens o.a. Festyland, Wish Outdoor, Paaspop en jouw kroeg op de hoek
Samenwerking met Arno Sloot, Ik Wil Alleen Likes & We Gaan Opstap
Samenwerking met de Alpenzusjes, Superman
Samenwerking met Special Krew, Stuiteruh
Debuut album, Jan Biggel & Friends

 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl