Home   Bands   Artiesten   Drive in shows   DJ's   Specials   Prijzen   Referenties   Nieuws   Contact
 

Jannes
Jannes is één van de bekendste Nederlandstalige artiesten die ons land rijk is, door zijn unieke stemgeluid en zijn met gevoel gekozen nummers weet Jannes reeds jaren de harten van zijn immens grote fanbase te raken en heeft hij zijn stempel weten te drukken op de Nederlandse muziekindustrie.

Biografie Jannes
Jannes werd geboren op 26 juni 1973 in het mooie Emmen, tijdens zijn onbezorgde en liefdevolle jeugd groeide reeds zijn waardering voor het Hollandse- ofwel het levenslied. Dit op jonge leeftijd geplante zaadje groeide en groeide met als uitkomst, een glansrijke zangcarrière.
Z
ijn bijnaam, “Koning der Piraten“, is niet alleen een geuzennaam maar een waar eerbetoon aan zijn opkomst in de muziekscène en dit is grotendeels te danken aan alle etherpiraten, die niet alleen aan het begin van zijn carrière een cruciale rol speelden, maar heden ten dage nog steeds een groot aandeel hebben in zijn aanhoudende succes.

Door het harde werken heeft Jannes nu reeds een indrukwekkende staat van dienst, met zo’n 16 gouden en platina platen, eigen concerten in Ahoy en Gelredome en heeft Jannes zijn grote schare fans laten zien dat ze hem, zijn inzet en zijn muziek echt weten te waarderen.

Met zijn bijna ontelbare en onvergetelijke hits, zoals “Adio Amore Adio”, “Zwevend naar ‘t Geluk”, “Een Beetje Meer”, “Eleonora”, “Ga Maar Weg”, “Laat me vrij”, “ Mijn naam is Jannes”, en nog vele anderen die de hitlijsten hebben en tevens nog steeds domineren is Jannes nog altijd, gewoon Jannes en is zijn toewijding aan zijn publiek en zijn grote schare trouwe fans nog even groot. Met zijn eigen legendarische woorden “hoe geef je terug wat je al jaren van je fans hebt mogen ervaren” wil Jannes aangeven hoezeer hij zijn publiek en zijn fans waardeert.

Jannes boeken?
Zijn kenmerkende stem, zijn passie, zijn doorzettingsvermogen en met zijn charismatische uitstraling is Jannes nog steeds één van de meest geboekte artiesten van het land. Ondanks alles blijft deze duizendpoot nog wel even doorgaan met het uitbrengen en het produceren van nieuwe muziek en zal Jannes ongetwijfeld nog jaren als “Koning der Piraten” blijven schitteren en mensen verblijden op de diverse podia door heel Nederland.
Zanger Jannes direct boeken voor een optreden op je feest of evenement doe je bij Stand By Productions.
Hij behoort al jaren tot één van de grootste volkszangers van Nederland. Je kan je als je naar zijn oeuvre kijkt moeilijk voorstellen dat hij slechts ruim een jaar of tien professioneel in het vak zit.
Jannes is één van de meest productieve artiesten van Nederland.
 

06- 5332 6755
info@standbyproductions.nl