Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Mr. Polska

Dominik Wlodzimierz Groot (Mr. Polska) is een Poolse rapper.

In 2004 zette de EU de grenzen open voor Polen die in Nederland wilden werken. Nu is het tijd voor Mr. Polska om de grenzen van de Nederlandse HipHop scene open te gooien. En dat lukt: Elke video of sessie die Mr. Polska dropt wordt meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal en weet met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten die inslaat als een bom.

Mr.Polska heeft zijn eerste prijs al binnen gehengeld: De felbegeerde ‘State Award voor Rookie of the Year 2010'. De toekomst? Hard werken! Dat is het credo van Polski en hij is daarmee direct het symbool voor alle Oostblokkers in het Westen. Nee, Mr. Polska schaamt zich niet voor zijn Poolse afkomst. Hij is juist trots, maar neemt zichzelf ook niet te serieus.

Mr.Polska is onderdeel en gezicht van de Nouveau Riche movement; De succesvolle electronische hiphop clan uit Utrecht met rappers die voor elkaar door het vuur gaan en continue in elkaars releases en clips meedoen. Een show van Polska? Hard, rauw, energiek, Pools en recht in je smoel. Het voelt als schuurpapier over een motorkap. En maak ook plaats in die backstageruimte voor Nouveau Riche reppers als JeBroer, Steph, Digitzz en Leo, want Mr. Polska is niet de man die zijn vrienden thuislaat als hij de tent op zijn kop komt zetten.
Het leven is een feestje en dat enthousiasme weet hij met speels gemak over te brengen op zijn publiek.