Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Glennis Grace
Na haar spetterende performance in de oudejaarsloterijshow op 31 december (RTL4) met “Somebody Else’s Guy” en haar duet met Gordon en Ruth Jacott in “This is The Moment” riep presentator Marc Klein Essink spontaan: wordt ………………………..

2003 – HET JAAR VAN GLENNIS GRACE…….?

Nieuwe CD en DVD en haar concertdebuut in CARRÉ.

Na haar theatertournee en Ahoy’concerten als ‘special guest’van Rene Froger in 2002 was een veelgehoorde vraag: “Hoe lang zal het duren voordat Glennis Grace hier haar eigen concerten gaat geven?”
De staande ovaties die haar ten deel vielen logen er niet om en zelf zou ze niets liever willen, maar eerst wil ze zich bewijzen met haar eigen album-cd en een solo-concert in CARRÉ.

Haar optredens in het land zijn het afgelopen jaar sterk toegenomen en ook had zij een hit notering met haar single “Always On My Mind”.
Optredens in de Staatsloterijshow en Barend & van Dorp gaven haar een nog grotere naamsbekendheid als aanstormend talent en inderdaad wordt het nu hoog tijd voor haar definitieve doorbraak in 2003.

In het voorjaar verschijnt haar nieuwe album “Secrets Of My Soul” met daarop 14 gevarieerde tracks waarin zij zich van alle kanten kan laten zien en horen. Van een speciale live-performance van het album zal er tevens een DVD verschijnen als voorloper op haar eerste eigen theatershow, die in CARRE Amsterdam in première zal gaan.

Ooit won zij als 16-jarig Amsterdams meisje de nationale Soundmixshow van Henny Huisman als ‘de Nederlandse Whitney Houston’.
Inmiddels een aantal jaren verder ( zij is pas 24 geworden ) heeft Glennis zich ontwikkeld tot een volwassen zangeres die met haar imponerende stemgeluid en professionele performance een veelbesproken act is geworden op vele bedrijfs- feesten en andere grote evenementen.

Op het gebied van een ‘zangeres die echt kan zingen’ heeft zij niet veel concurrentie in de huidige muziekwereld en lijkt haar definitieve doorbraak naar de top dichtbij. 2003 zou best een het ‘jaar van Glennis Grace’ kunnen worden.
En het zou verdiend zijn ook.

Januari 2003