update

15 oktober 2014   


De voorgaande edities van de 80's Flashback Theater Tour waren uitermate succesvol.
In alle theaters ontving de show een warm onthaal en de populariteit van de cast en met name Ria Brieffies bleek overweldigend!
Ongetwijfeld gaf de Dolly Dots-reunie in mei 2007 nog een extra 'boost' aan de respons die Ria mocht ontvangen.
Helaas sloeg het noodlot toe. Aan het eind van het seizoen 2008 openbaarde zich een ernstige ziekte bij Ria en wij moesten in 2009 tot onze ontsteltenis afscheid nemen van onze lieve vriendin. Besloten werd de tour voor enige tijd stil te leggen.
Kort nadat werd de draad weer werd opgepakt moest een tweede tegenslag worden geincasseerd: het totaal onverwachte overlijden van zanger en vriend Forrest.

Desalniettemin werd doorgepakt en anno 2014 wordt de tour met nieuw elan gepresenteerd onder de noemer "De 80's & 90's Flashback Music Tour"!

Nieuwe gezichten zijn
Antje Monteiro, de topzangeres die schitterde in diverse grote musicals,
Jennifer Ewbank, bekend van haar optredens in The Voice of Holland en
Peter Strykes, de markante, langgelokte zanger van LA The Voices,

En ook het geweldige repertoire van de Time Bandits blijkt nog volledig bijdetijds!
Hits als 'Specialized in you",  "The man with the golden voice' en "Live it up" werden woord voor woord meegezongen; alle reden om het repertoire uit te breiden met nog een aantal van die geweldige songs van Te Time Bandits.

De muzikale leiding is ook nu weer strak in handen van de band FLAIR, die bij deze editie op het podium staat met zanger Kees Klaassen en maar liefst twee zangeressen: Sandra van der Meer en Astrid Oud.
Deze vocale kanjers worden gezien als de twee beste zangeressen van Noord-Holland!

Nieuw is ook, dat het eigen repertoire van Flair nu onderdeel uitmaakt van de show. De eerste eigen hits dateren immers al van 1995 en passen dus perfekt in de tijdgeest.
Zo kent iedereen wel de hitsingles "Oh Middernacht",  "Laat mij maar alleen", "A si" en "Con los manos" en zo zijn er in de loop van de jaren nog tientallen tracks verschenen.

De 80's & 90's Flashback Music Tour,
dat is een complete avond uit !

We zien u komend seizoen graag terug in de theaters !
 

 


80's & 90's Flashback Music Tour is ook te boeken voor bedrijfsfeesten en evenementen !
Vraag informatie:
0226 - 412 912

 

 

   HOME