Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

After Sun

De mannen en dame van de band Flair zijn ijzersterk in het bedenken van nieuwe concepten.
Naast Flair rolden zij projecten uit als Truus Trut & de Terlenka's, Snowboard,  Impress, Impess+, Kees & Ko, Shadows of the 60's, Bayerische Bierfest, Flink! en Dinner for 2 uit de koker.

Zo bedachten zij, dat de term Après-Ski wordt gebruikt voor feesten na het skiën, maar dat er nog geen goede term bestaat voor een zomers feest na een zonnige dag aan het strand, meer of plas.
Conclusie: hoog tijd voor de 'Après Sea' !

En een Après-Sea feest hoeft natuurlijk niet te worden gehouden op een zonnige dag. Welnee, de klanken van zonnige hits op een donkere dag zijn immers ook een garantie voor een gezellige, zomerse avond ?!
Zonnige hits zijn de specialiteit van de splinternieuwe formatie AFTER SUN. Righera, Kaoma, Enrique Iglesias, Los Lobos, Laid Back, Los del Rio, T-Spoon, Michael Telo, Bob Marley, Caro Emerald, Gipsy Kings en noem maar op. Vrolijke klanken die tropische sferen oproepen, waarbij je niet stil kunt blijven. Hits die iedereen kan meebrullen, dus feest is gegarandeerd !

En om de Caraïbische sfeer te versterken neemt AFTER SUN desgewenst ook nog eens twee zwoele, sexy danseressen mee !

Dus feest mee met
maddox-high jump Chase - zang
coral candy - zang
big wave Keefer - toetsen
half pipe Parker - drums
surfboard Brody - bas
soft wave Avery - gitaar

Naar de site van After Sun