Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact  

Dave Vermeulen & Voltage

Voltage, in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen , is een 70’s rock band uit de regio Eindhoven. De band bestaat uit 4 bebaarde, woeste mannen. Dave, Gijs, Bob en Bart laten zien hoe rock’n roll gespeeld dient te worden.

Geďnspireerd door bands als Status Quo, Rolling Stones en ZZ top zetten de brabanders een energieke mix van strakke shuffles en southern rock neer.

Met de EP “Voltage” maakt de band in 2013 haar debuut. In beperkte oplage volgt een jaar later de EP “The Story So Far” die binnen een maand ram uitverkoopt. Het debuutalbum “Travellin’ Men” wordt in april 2015 gepresenteerd in poppodium Nirwana. De band speelt vervolgens shows met Status Quo grootheden John “Rhino” Edwards en John Coghlan en The Delta Saints.

Na het verliezen van een weddenschap heeft Dave zich ingeschreven voor The Voice of Holland. Met zijn stevige rockclassics en powerballads groeide de populariteit van deze sympathieke Brabander wekelijks en eindigde hij in de finale op de 2e plaats.

De zelfgeschreven single Found Myself a Home is zojuist uitgebracht en de band maakt zich op voor een clubtour en een mooie festivalzomer met o.a. Zwarte Cross. Daarnaast is Dave Vermeulen & Voltage beschikbaar voor optredens in feesttenten, dorpsfeesten en op besloten events met een mix van eigen repertoire (High Powered 70's Rock 'n Roll) en rockclassics uit The Voice of Holland.

Ook voor het komende jaar loopt de concert agenda al flink vol en werkt de band toe naar de grotere podia en festivals van Nederland.

3Voor12
“De mannen slagen er goed in om het divers, gevarieerd en eigentijds te houden, zonder dat eerbetoon aan hun
grootmeesters te verliezen.”

Rockportaal
“Op het podium maakt de groep een overdonderende indruk.“

FileUnder
“De heren houden zich bezig met pre‐hairmetal hardrock, boogie, bluesrock en southern rock en kennen hoorbaar hun
klassiekers uit die genres.”

Voltage
Dave Vermeulen (zang/gitaar)
Gijs Heijnen (gitaar/backing vocals)
Bob Donkers (bas)
Bart Candel (drums)

Discografie
EP: “Voltage” (2013)
EP: “The Story So Far (2014)
Album: “Travellin’ Men” (2015)