Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

Valentine
Zanger, songwriter en multi-instrumentalist Robby Valentine is niet gemakkelijk in een hokje te plaatsen.
 

De eerste hitsingle OVER AND OVER AGAIN, een gevoelige piano rock ballad, toont slechts een fractie van zijn muzikale kunnen.

Valentine heeft door de jaren heen 10 solo albums opgenomen waarop vrijwel iedere muzikale stijl terug te horen is. Pop, rock, metal, ballads, vaudeville. Zelfs dance, zoals verkend op een eind 2013 verschenen album.

In 2015 kwam Valentine ijzersterk voor de dag met het album "Bizarro World", met daarop de hitsingle "Black Rain".
Dit album werd internationaal opgepikt, met als resultaat dat het in maart 2016 werd gereleased in Engeland en Japan (waar Valentine door de jaren heen mega-populair is gebleven).

Hoewel men de multi instrumentalist van ' stijlonvastigheid' zou kunnen betichten, heeft hij nimmer de 'touch' verloren met melodie en harmonieŽn die hem juist zo typeren. Welke stijl dan ook uitgevoerd wordt, Valentine doet het op zijn eigen unieke manier, immer voorzien van zijn eigen stempel.

Waar hij in de studio vrijwel alle disciplines voor eigen rekening neemt en deze ook zelf opneemt in zijn eigen studio, wordt hij live bijgestaan door een fantastische rock band, waarbij aandacht voor details, zowel muzikaal als visueel, nimmer uit het oog worden verloren.

In juni 2018 verscheen het nieuwe album  The Alliance", waar zowel publiek als pers dolenthousiast op reageerde. Lovende recensies in alle muziekbladen vielen Robby ten deel en ook de reacties op Social Media waren unaniem lovend.

De band is te boeken voor een show van
1 of 2 uur