Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

VanGotLos

Dč ideale band voor festival of evenement waar het publiek volkomen los moet gaan!
Zelden zag u zo'n energieke rockband als VanGotLos.
Aangevuurd door een drummer, die zou kunnen doorgaan als reďncarnatie van 'Animal' van de Muppets gaat dit trio als een bezetene tekeer op het podium.

En let wel: met uitsluitend eigen werk, of covers die dusdanig zijn verbouwd, dat bijna van een geheel nieuw origineel kan worden gesproken. Van pure rock in de stijl van AC/DC tot Rockabilly en van blues weer terug naar de rock; alles kan zolang er maar wordt gerockt.

Gitaar, bas, drums, en tomeloze energie, meer heeft VanGotLos niet nodig om ervoor te zorgen dat het publiek volkomen uit z'n plaat gaat !

In april 2013 kwam de zeer originele  k(r)oningssingle Koning Wim uit; een geheel eigen kijk op het fenomeen Willem Alexander. De humoristische tekst en een stevig, maar toch feestelijk arrangement maken Koning Wim tot een opvallende bijdrage aan de festiviteiten.

Bekijk de clip:


Anno 2019 doet VanGotLos weer van zich spreken met de aktiesingle "De boer doet het goed", een ode aan de hardwerkende boeren, die gebukt gaan onder de stikstofproblematiek en het slappe beleid van de regering.

Bekijk de videoclip van de single "De boer doet het goed"
a