Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

Die verrückte Stunden

Voorheen heette het 'Foute liedjes", de tegenwoordige term is "Guilty pleasures".
Allebei heeft het dezelfde betekenis: liedjes die je eigenlijk stiekem wel erg leuk vindt, maar die je voor je fatsoen niet leuk 'mag' vinden.

Toch is dit soort repertoire ontzettend populair. Niet voor niets besteedt Edwin Evers er elke ochtend een half uur aan in zijn show, onder de noemer "Die verrückte halbe Stunde".

Van André Hazes tot Ich bin wie du, van The final countdown tot I just can't get enough, van Abba tot Maywood, van Bon Jovi tot Grease. Patrick Hernandez, 2 Unlimited, Venga Boys, Trammps..
Afijn, je kent het wel.

Als er één band is, die in zijn historie al die liedjes heeft gespeeld, dan is het Flair wel en daarom besloot de band dit alles te bundelen onder de noemer "Die verrückte Stunden".
In hoog tempo komen al die meezing-, dans- of springliedjes voorbij en daarbij is er ook ruimte voor spontane verzoekjes vanuit het publiek. Het moet raar gaan wil de band daar geen gehoor aan kunnen geven.
Kortom: voor de ultieme FOUTE AVOND: Die verrückte Stunden" !