Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Alderliefste
Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste.
De band bestaat sinds 1993 en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Optredens in ‘De vrienden van Amstel live’ geven het trio meer nationale bekendheid.

In 2004 verschijnt het zelfgecomponeerde en Franstalige album “
Je Maintiendrai.” Alderliefste maakt een soort ‘powerchanson’: nostalgie en rock, melodrama met een vleugje funk. Met een verblijf van 34 weken in de vaderlandse album top-100 wordt het album een zeer geslaagd debuut.
De band wordt tweede op het Concours de la chanson van de Alliance Française in 2005.

Samenwerkingen met de topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw leveren twee top 10 hits op: “Laat me / Vivre” en “Une belle histoire / Een mooi verhaal”. (Laat me/ Vivre staat op 209 in de top 2000 allertijden)
De band verschijnt bij diverse televisie en radioprogramma’s, zoals Ivo Niehe’s TV show, Mooi! Weer de Leeuw, Evers staat op, Giel Beelen, Tros muziekcafé, wordt tweemaal Paradeplaat op Radio 2, en tourartiest op Radio 1.
Twee zomertournees door Frankrijk worden gedaan en steeds meer festivals weten de band te vinden. Zoals; Bevrijdingsfestival Haarlem, Righter Live, Zomerparkfeesten Venlo, straatfestival Zwolle en nog veel meer.

In september 2006 was de band twee avonden te gast bij Liesbeth List op het vedettengala in Carré, samen met Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Ramses Shaffy. Kidsright zet de band 19/11/6 op de DAM en live op TV 3 met Shaffy, de Leeuw haalde ze er weer bij in zijn Nieuwjaarsshow 2007.