Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Band Zonder Banaan

Het is allemaal begonnen toen een aantal jaren geleden de kerstviering van school moest worden opgeluisterd. De oerknal van de Band Zonder Banaan…! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band, afkomstig uit Volkel en Uden, al vele mensen versteld doen staan. De regio's waar ze te gast zijn, groeien als kool (red. onvoorstelbaar!).

Met een mix van metal en meligheid wordt elke zaal, feesttent of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet zijn onmogelijke acts, volop theater en gekkigheid. Wat je hoort zijn ongepolijste d(r)euntjes en verder veelal eigen werk, met een duidelijk herkenbaar BZB-geluid.

Lowlands '98, Pinkpop '99 en Parkpop 2000; de Band Zonder Banaan kwam, zag en overwon! Het gaat dus goed met deze 'Circusband' waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en - zolang elke club, zaal of feesttent wordt platgespeeld - niet lijkt te stoppen.

Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen cd 'De baksteen van de samenleving' zijn inmiddels 14.000 exemplaren over de toonbank gegaan en de opvolger 'Eeuwig duurt het langst', welke werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso, heeft inmiddels de inhaalrace ingezet. Onlangs verscheen 'Het Feest Zonder Fruit -Unplugged', die live is opgenomen met publiek in een rokerig café in hun hometown Volkel. De Band Zonder Banaan karavaan trekt ondertussen rustig door het gehele land, vele dorpen en steden zijn reeds uitgegleden. Voor de rest van Nederland? 'Het is een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag dat BZB daar speult.'