Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Beethoven
ROCKS!

In de ruim tien jaar dat Beethoven nu bestaat, heeft de band nooit stilgezeten.  Elk jaar weer heeft zij zich verder ontwikkeld,  altijd vernieuwend en trendsettend. Zo staat Beethoven inmiddels al vele jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit.

Steeds verrassend: 4 leadzangers
De passie en de creativiteit zijn nog springlevend en hebben we weer naar nieuwe wegen gezocht om nog veelzijdiger te zijn en ons publiek nog meer “Beethoven” te geven.

Uniek aan Beethoven is, dat wij werken met maar liefst vier leadzangers, met elk hun eigen sound en stijl. Zij wisselen elkaar af op het podium, zodat er steeds iets nieuws gebeurt op het podium en een optreden altijd verrassend is en nooit verveelt.

Sinds dit jaar zijn de gelederen versterkt met twee fantastische jonge muzikanten, zodat we nu met zijn zevenen zijn tijdens openbare optredens en grote evenementen. Zo hebben we een nog betere en intense, nieuwe sound gecreëerd en is er niets wat we niet kunnen spelen.

Repertoire
Met onze repertoirekeuze willen we een zo groot mogelijk publiek aanspreken.  Het wordt dan ook met zorg uitgezocht en samengesteld.  Zo spelen we de absoluut nieuwste songs uit de charts, zoals Lady Gaga, Kings of Leon, Pink, Beyoncé en The Black Eyed Peas. Daarnaast doen we ook het beste van de Nineties, gaan we de gabbermuziek van de Happy Hardcore-tijd niet uit de weg, mixen we Old-school Hip-Hop met hedendaagse rap, gaat het dak eraf met lekkere Nederlandstalige liedjes en stampende feestmuziek en hebben we fantastische Bubblin-medleys. Als klap op de vuurpijl sluiten we af met onze dance-serie die een ware Sensation White party op gang brengt.

Beethovens grootste kracht is echter dat we niet werken met vaste setlists, maar dat we vanaf het podium ons publiek en de sfeer scannen en daar ons repertoire ter plekke op aanpassen.

Show
Naast een onuitputtelijk repertoire is ook het showelement bij Beethoven erg belangrijk. We hebben een zelfontwikkelde, verrassende podiumopstelling waarbij we op grote plasmadisplays clips, zelfgemaakte filmpjes, meezingteksten, en sfeerbeelden tonen. Ook ziet u door roterende camera’s, ter plekke gemaakte beelden van band en publiek die direct worden gemixt door een VJ. Extra spectaculair wordt het door een fantastische lichtshow en bovendien zijn we de enige band met een onovertroffen lasershow en verrassende special effects.

Beethoven in 2010 is very much alive and kicking en de magie van de band straalt als nooit tevoren. Door haar nooit aflatend enthousiasme,  haar ervaring en professionaliteit, maakt de band elk feest tot een groot succes, waar nog lang over zal worden nagepraat. Je moet het gezien hebben:
BEETHOVEN ROCKS!

Artiesten :

Femke        Zang
Eddy          Zang Percussie
Sonny         Zang
Steven        Zang, Bassgitaar
Josh           Drums
Sparkle       Keysboards
Alex                Gitaar