Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Diggy Dex
Rapper / Producent Diggy Dex is vanaf 2000 actief met de Amersfoortse hiphopformatie D.A.C.
Dit resulteerde in twee albums, twee singles, een handvol videoclips (op The Box, TMF, MTV) en optredens op o.a Lowlands, de Uitmarkt, Planet Rock en alle bekende podia in Nederland en België. In 2002 wint D.A.C bovendien de publieksprijs in de finale van de Grote Prijs van Nederland.

In November 2006 verschijnt Diggy Dex zijn solo-debuut Verhalen vanuit de sofa. Dit hooggewaarde album ontvangt goede kritieken  binnen en buiten de Nederlandse hiphopscene. ‘Humoristisch, poëtisch en vol bravoure’ (NRC next). ‘Een krachtig en constant album’ (Statemagazine). Naar aanleiding van dit album treedt Diggy Dex veelvuldig op door het land, samen met Skiggy Rapz (Grote Prijs van NL-winnaar 2003) op o.a. Mystery Land, Breda Barst, Solar Festival, Amsterdam Dance Event en TV-show Knevel & Van den Brink.

Op 25 September 2008 verschijnt Diggy Dex zijn langverwachte tweede soloalbum Mayonaise voor de ziel. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, 3voor12, NRC en OOR trekt Diggy Dex vervolgens langs de Nederlandse podia en festivals. Van dit album verschijnen tevens vier videoclips (De meest exclusieve Jansen, 1,2,3,4, Ideale schoonzoon en Gescheiden wegen) die allen veelvuldig op TMF & MTV te zien zijn.

15 Juni 2009 verschijnt de single Slaap lekker (Fantastig toch) in samnwerking met de Vlaamse singer/songwriter Eva de Roovere. Het tweetal is veelvuldig te horen op de radio in Nederland en in Belgie en te gast bij onder andere 3FM, Radio 2 en TMF.

BAND

DRUMS
Nathan Tamis is de ronkende en zompige motor achter de live-show van Diggy Dex. Je kunt Nathan herkennen aan zijn grote grijns en twee houten stokjes. Met deze stokjes drumde hij eerder bij bands als The Drift, Dik en de Kat en in de Nederlandse band Spekkoper.

BASGITAAR
Bas de Vries had al eerder een gitaar in handen dan dat hij kon lopen. Deze Multi-intsrumentalist en Singer/Songwriter speelde reeds door heel Nederland met bands als Ileum en Banditry. Bas op de bas zorgt voor de stevige funk in het geheel en brengt als backing vocal tevens de hoge noten!

TROMPET
Ruben Keet is als klassiek geschoold trompettist al jaren actief met muziek. Spelend in de grootste Big Band van Amsterdam, versterkt hij nu de live show van Diggy Dex met zijn eigengereide geluid. Bovendien is Ruben daarnaast ook actief als rapper en stond hij afgelopen jaar in de finale Grote Prijs van Nederland..

TOETSEN
Dylan Does heeft in de muziekscene niet voor niets de bijnaam ‘Sir Funky Dylan'. De beste man eet, praat en slaapt funk met een hoofdletter F. Bewapend met een Nord-Midi en een Hammond Synth speelt hij muziek zoals muziek bedoeld is Daarnaast ontwerpt deze audiofiel zijn eigen instrumenten en sounds om het geheel nog vetter te laten linken.

DJ
DJ DNS is een DJ zoals een DJ bedoeld is: mixen, scratchen, backspinnen: niets is te gek voor deze drievoudige Nederlands kampioen Turntablism. Met al meer dan vijftien jaar ervaring op zak en feesten als Mystery Land, Ex-Porn Star, Sneakerz en alle bekende podia door heel Nederland, staat DNS garant voor een spectaculaire versterking bij de show van Diggy Dex!