Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

HET GOEDE DOEL

Het gaat weer gebeuren!
Het Goede Doel is in 2008 weer live op de Nederlandse podia te zien! Henk Westbroek en Henk Temming zijn in 2008 reeds geboekt voor optredens op festivals en feesten. In het najaar van 2008 staat reeds een exclusieve theatertour gepland langs de grotere theaters.

Afgelopen jaar werkten Henk en Henk intensief samen aan ‘Gekkenwerk’, de nieuwe CD van Het Goede Doel, die zeer binnenkort op bijzondere wijze zal worden gepresenteerd. Tijdens deze samenwerking bleek de magie tussen Henk en Henk nog steeds erg bijzonder te zijn. In december van het jaar 2001 kwam de band nog éénmaal bij elkaar om twee concerten te geven in de HMH te Amsterdam.

Deze optredens stonden in het teken van ’10 jaar gelukkig uit elkaar’ en de beeldregistratie die hiervan werd gemaakt verscheen vorig jaar op DVD en was qua verkoop een groot succes.
De twee artistiek gelijkgestemden zijn de oorspronkelijke vertolkers van hits als ‘Belgie’, ‘Nooduitgang’, ‘Sinterklaas’, ‘Gijzelaar’, ‘Alles geprobeerd’, ‘Hou Van Mij’, etc in 2008 weer het podium gaan bestijgen.

Henk Westbroek en Henk Temming: een combinatie die uniek blijft.