Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Hollywood Boulevard

Of het nou om een heel persoonlijk feest of om een zakelijke happening gaat, zonder muziek gaat het niet. De mooiste ideŽen kunnen nu eenmaal alleen door muziek emotioneel vertaald worden. Zodat de mensen die de ruimte van zaal, hal of tent met klanken vullen een feest kunnen maken en breken. HOLLYWOOD BOULEVARD maakt uw feest. Door de combinatie van kwaliteit, sfeergevoeligheid en veelzijdigheid.

De KWALITEIT is te danken aan het simpele feit dat Hollywood Boulevard gevormd wordt door zeer muzikale, zeer ervaren musici. De band werkt samen met diverse internationale topartiesten (waaronder Jocelyn Brown, the Three Degrees, John Miles) en vrijwel alle nationale artiesten (waaronder Andre Hazes, Marjolein Keuning, Gerard Joling, Anita Meyer, Lee Towers, Sugar Lee Hooper e.v.a.). Daarnaast is Hollywood Boulevard regelmatig op televisie te bewonderen; in "het Swingpaleis" met Manuela Kemp bijvoorbeeld.

Hollywood Boulevard neemt altijd een complete geluids- en lichtset mee die exact aangepast is aan de omstandigheden en de locatie. Die professionaliteit kenmerkt de echte topband!

De SFEERGEVOELIGHEID vindt haar basis in het feit dat alle leden van Hollywood Boulevard echte muziekfreaks zijn die met volledige overgave hun vak beoefenen. De basisbezetting van vijf personen kan aangevuld worden met zangeressen, blazers en andere instrumentalisten, zodat de band ontstaat die past bij uw persoonlijke wensen en bij het thema van het feest.

De VEELZIJDIGHEID is misschien wel de beste eigenschap van Hollywood Boulevard. De band speelt werkelijk elk repertoire, van jazz tot disco, van ballroom tot nostalgische rock. In overleg worden de bezetting, de muziekstijl en de sfeer vastgesteld. De muziek wordt nauwgezet ingepast in het totale programma. Als de afspraken met de band gemaakt zijn, kunt u achterover leunen: Hollywood Boulevard garandeert een vlekkeloos feest en de grote ervaring van de band zorgt er ook voor dat zelfs onverwachte situaties moeiteloos worden opgevangen.