Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   
I C You

 

 

 
 

Noten leren hoorde bij mijn opvoeding, maar veel liever zat ik achter de Hammond van mijn moeder. Op 14-jarige leeftijd ging ik al met de band van mijn ouders mee als back-up voor de zang. Ook op plaatselijke talentenjachten en soundmixshows was ik al jong van de partij en ging vaak met een prijs naar huis. Toen ik op 15-jarige leeftijd in een dancing ging werken en alle grote bands voorbij zag komen dacht ik al: dat wil ik ook! Als roadie van de professionele band van mijn broer, Total Eclipse, heb ik vaak genoeg als toetsenist ingevallen en daardoor veel ervaring opgedaan. Na jarenlang als zanger, toetsenist en saxofonist in coverbands te hebben gespeeld ben ik er trots op nu met Debby, Guus en Ben in onze eigen formatie muziek te kunnen maken. ICYou: een feest om nooit te vergeten!

 

Vanaf m'n 15e jaar actief in de muziek als lead en achtergrondzangeres in uiteenlopende genres. De laatste jaren vooral allround in coverbands. Optredens in binnen en buitenland. Radio en televisieoptredens zoals Countdown, Toppop, Nederland Muziekland, Rur, Ferry Maats Soulshow, Los Vast en Countdown Café. Backingvocals gedaan en demo’s ingezongen voor René Froger, Luv, Spargo, Swinging Soul Machine, Mariska Veres (Shocking Blue) e.v.a. Achtergrondkoor finale Nationaal Songfestival in Ahoy. En dan nu ICYou!! Een uitdaging; een nog breder repertoire. We spelen (bijna) alles!!! Een grote muzikale familie (letterlijk en figuurlijk, want broers, zussen, kinderen van de mannen zijn of al actief in de muziek, of nu al heel muzikaal) waar ik me vanaf de eerste dag thuis voel. ICYou is één groot feest en niet alleen voor onszelf maar natuurlijk vooral voor u!!!

 

Toen ik 14 was kocht ik mijn eerste gitaar en speelde al snel in verschillende bandjes. Op mijn zeventiende jaar kon ik me aansluiten bij een "dansorkestje". Daarna 10 jaar in een trio gespeeld. Na deze periode sloot ik me aan bij formatie Liberty. Een professionele 6-koppige formatie met twee blazers. In 1999 bij het nieuw opgezette Total Eclipse als bassist begonnen en na 7 jaar nu dit geweldige kwartet. Graag zie ik u terug op uw feestavond!

 

 

 

Ook ik ben al jong met muziek maken begonnen. Na enige tijd kwam ik erachter dat voor mij drummen in een band het mooiste was dat er bestond. Eerst op een gewoon drumstel begonnen. Later kocht ik de set waar ik nu nog op speel. Het is een drumstel met heel veel mogelijkheden met een verscheidenheid aan goede klanken. Ik hoop u binnenkort in de zaal te ontmoeten. Wij zorgen voor een fantastische avond voor elke gelegenheid!!!