Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact 

Kink

Kink is dé real live coverband uit Noord-Holland die van elk evenement een spetterend feest weet te maken!

Kink speelt door heel Nederland op bruiloften, (bedrijfs-)feesten, kermissen, festivals, in cafés en kroegen, etc. en maakt van elk optreden een geweldige ervaring. De lol, de passie en liefde voor muziek, en de wil om het iedereen naar de zin te maken straalt van het podium af, dat voel je!

Ons doel......iedereen een meer dan fantastische tijd bezorgen!

Het steengoede dansbare repertoire is breed, de voorkeur van de band ligt duidelijk op het dansbare vlak. Een groot arsenaal aan nummers (keuze uit meer dan honderd songs! Zie playlist.) wordt door de zeven bandleden met een ongelooflijk krachtige drive gebracht.

Het gehele repertoire wordt live gespeeld, dus geen banden of cd's die op de achtergrond meelopen zoals bij zoveel andere bekende coverbands.

Het gaat Kink om het echte, spontane live-gevoel. What you see is what you get!

Kink brengt onder aanvoering van twee fantastische zangeressen de bekendste dance-, disco- en rockclassics van toen en nu, die in een sneltreinvaart aan je voorbijkomen.........stilzitten is onmogelijk. Kink overkomt je!

Kink
 is....Professionaliteit....Passie....Feest....Lol....Dansen....Dansen....en....Dansen! 

Met een weergaloze sound, een fantastische geluidsinstallatie en professioneel licht verzorgd door onze vaste geluid -en lichtcrew brengt Kink een fantastische show die je nooit meer zult vergeten.