Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Legend

In 2008 start een enthousiaste groep muzikanten uit Noord-Holland de nieuwe Top 40-band Legend. Legend bestaat uit vier muzikanten, een zanger en een zangeres die met hun optreden een onvergetelijke indruk willen achterlaten. De band speelt met passie en vanuit een geheel eigen benadering. De muziek kenmerkt zich vooral door de herkenbaarheid van de nummers, de meerstemmige samenzang en de uniek eigen sound.

In een avondvullend programma speelt Legend op overtuigende wijze de grootste hits die de popmuziek de afgelopen decennia heeft voortgebracht en volgt de hitlijsten op de voet. De muziek sluit naadloos aan op de wens van het uitgaanspubliek om ook eens nieuwe- of actuele nummers te spelen.

De playlist is zorgvuldig samengesteld uit de beste nummers die vanaf de jaren 70 tot de dag van vandaag de hitlijsten hebben bepaald. Zo komt een ieders muzikale voorkeur ruimschoots aan bod en lukt het elke keer weer om van een optreden een groot feest te maken. Legend spreekt een breed publiek aan en verrast met de keuze van de nummers en de manier waarop deze 100% live worden gespeeld. De band voelt zich thuis op ieder podium en op elke gelegenheid. Een avond met Legend is echt een ervaring, vanaf de eerste noot tot het slotakkoord.

"You can't be a Legend in your parent's basement" - Joe Walsh