Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Move
BACK TO THE EIGHTIES

De tijd van Madonna, Cyndi Lauper, Michael Jackson, Wham, U2, felle kleuren, zwart/wit design, elektronische sounds. Steeds vaker staan de 80's weer in de belangstelling. Move brengt het eighties gevoel weer terug op het podium, op jouw feest!

WEET JE NOG?!? Toen Bon Jovi nog lang haar had, het wegzwijmelen bij George Michael. Er vielen nooit slachtoffers bij the A-team, Live aid trok miljoenen kijkers.
Wie was er niet verliefd op Madonna, Indiana Jones had alles onder controle.

MOVE is 80's en doet er alles aan om die sfeer op jouw feest neer te zetten, of het nu voor 40 of 4000 mensen is. Alle jaren 80 stijlen zijn erbij, van The police naar Europe, van Boy george tot U2.

MOVE is met z'n 5en en speelt 80's hits zoals ze horen. Met de originele meerstemmigheid en de originele sounds (luister maar bij audio). Ook de styling neemt je mee terug naar de eighties.

MOVE regelt altijd eigen geluidsinstallatie waar nodig en move heeft voor alles een oplossing. Denk aan verzoeknummers, aanvullen met een dj of dansact. Alles is mogelijk, wij denken met je mee.

Nieuwsgierig? Vragen? Openbare repetitie bijwonen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Veel plezier op onze site.

MOVE
Wouter van Zanten
Laura Schoegje
Guido Schaake
Michiel van Meeteren
Sander de Haan