Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Die Münchener Schmachtfetzen

Schmachtfetzen?
Dat is dus Duits voor  'smartlappen'..

Een vlag die de lading niet helemaal dekt, want niet alleen smartlappen, maar ook de grootste Duitstalige feest- en pophits passeren bij een optreden van

Die Münchener Schmachtfetzen
de revue.
Van Heino naar Heintje en via Nena naar Rammstein. Drafi Deutscher, Rex Gildo, Kraftwerk, Nicole; een ongekend grote verscheidenheid aan Duitse artiesten komt voorbij.

Het zal niemand ontgaan zijn, dat het fenomeen “Duitse Bieravond” de laatste tijd enorm opgang vindt. Deze avonden ondervinden een enorme belangstelling van een zeer breed publiek, van jong tot oud. Gezelligheid is immers troef !
(en wie zegt dat een bieravond per se in oktober georganiseerd moet worden ??)

Pullen bier, Sauerkraut und Bratwurst en schöne Mädchen doen een avond eigenlijk bij voorbaat al slagen, maar… voorwaarde voor het welslagen is wel, dat het entertainment heel goed afgestemd moet zijn op het thema.
Welnu,
Die Münchener Schmachtfetzen passen naadloos in dat concept !
Of het nu gaat om een dorpsfeest, kermis,bedrijfsfeest of verjaardag, een Duitse avond met Die Schmachtfetzen is een garantie voor een knalfeest !

Die Münchener Schmachtfetzen oftewel de familie Ingolstadt (Heidi, Siegfried, Klaus, Günther, Stefan en Bernd, verzorgen een live-optreden van 3 royale sets  
Het programma kan worden uitgebreid met de Bayerische drive-in show van dj’s Albert Altendorff & Holger Holtzkirchen, die dan het voorprogramma, de pauzemuziek en het naprogramma verzorgen.
En wilt u de show helemaal 'af' hebben, dan is het wervelende ballet van 3 hübsche Dirndl, o.l.v. Helga Trunckenboldt een fraaie aanvulling.

De presentatie is geheel in het Duits, hetgeen een apart cachet aan de avond geeft.

Natuurlijk wordt de feestvreugde alleen nog maar verhoogd, als ook de gasten in gepaste kledij verschijnen en ook de organisatie en medewerkers zich conformeren aan de dresscode !

Niets staat dan een geslaagde avond nog in de weg !