Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Out of town

Deze band, opgericht in 1991, heeft inmiddels in Nederland een grote naam gevestigd. Initiatiefnemer Nico Gerarts maakte voordien al furore met de 13 man sterke Belushi Memorial Bluesbrothers Band. Vanaf 1985 speelde de Bluesbrothers Band op honderden nationale en internationale podia de sterren van de hemel. Vermeldenswaardig was onder andere een aantal concerten in Malta, waaronder een open-air optreden voor 25.000 toeschouwers.

Out Of Town heeft een lange staat van dienst. Naast bedrijfsfeesten, discotheken, bruiloftsfeesten en open-air manifestaties begeleidde de band ook diverse artiesten. Sprekende namen als Wolter Kroes, Des'ray ( 2 Brothers…),  Robert Leroy, Mick Harren, New Timeless, Bluesbrothers Dedication Revue en Maribelle.

Afzonderlijk zijn de bandleden van Out Of Town vrijwel allen actief in de studiowereld. Een keur van artiesten wordt op hun cd's begeleid door de muzikanten uit deze band.
Ook worden/werden veel van deze artiesten op hun live- avonturen in den lande of op tv vaak begeleid door deze muzikanten. Denk daarbij aan namen als Ruth Jacott, Andre Hazes, Lee Towers, Phil Collins, Beppie Kraft, Henk Westbroek, Gloria Gaynor, Karin Bloemen, Henny Vrienten, Marco Borsato, Margriet Eshuis, Paul De Leeuw, Peter Koelewijn, Rene Froger, Sugar lee Hooper, Willeke Alberti, Willie Schobben, Vader Abraham, Anneke Grönloh e.v.a !

Uw wens staat centraal. Dit kan betekenen dat de band uw diner met rustige klanken omlijst, hetzij met lichte jazzmuziek, of middels poppy easy-listening songs. Maar Out Of Town staat zeker ook zijn mannetje wanneer u een swingend feest voor ogen heeft. U zult niet stil kunnen blijven zitten op het “feest der herkenning repertoire”.

De geluidsinstallatie is van hoge klasse, zodat de omvang en het geluidsniveau aan te passen zijn aan de afzonderlijke wensen van ieder feest. Hetzelfde geldt voor de indrukwekkende lichtshow.

Zoals reeds aangetipt, is het repertoire van de band heel divers.
Naast rustige Jazz of Easy listening klanken speelt Out Of Town voornamelijk Dance Classics uit de jaren 70 80 90 . Maar ook de hedendaagse Top40 wordt niet vergeten.
Daarnaast bewees OOT verschillende malen dat zij instaat was een complete 70/80 disco avond in te vullen.  Alleen krakers uit die periode kwamen aan de orde.
Stelt u zich daarbij de kleding bij band en publiek voor, en een geweldige thema-party staat u voor ogen.
Ook werden een bluesbrothers-set en een Aretha Franklin-set met Des'ray al als  bijzonder succesvol ontvangen !

Tot slot: wanneer u Out Of Town contracteert, haalt u een club met ervaring in huis. Het is een enthousiaste groep van muzikanten, die behoorlijk aan de weg timmert en zo alle bagage meeneemt om uw feest  een onvergetelijk  karakter te geven.

Mogen wij u alvast een heerlijk feest toewensen !!!!