Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Red Cars

The RED CARS betrekken het publiek in hun enthousiasme en zetten een daverende hit show neer. Dat doen ze al 8 jaar door heel het land. Stralend middelpunt Monique is "de meid op gitaar" die zingt, speelt, danst en entertaint.  Ze laat geen publiek achter zonder schorre kelen van het meezingen. 

De andere bandleden zingen allemaal zowel koor - als lead en dat leidt tot een breed repertoire en veel afwisseling op het podium. Zo kan plots het publiek verrast worden als ineens de instrumenten geruild worden.


The
RED CARS houden van ECHT, alles wat u hoort en ziet wordt LIVE gespeeld, geen sequenzer of mini-disc trucs dus. Dat is anno 2005 gerust uniek en haast gedurfd te noemen. Absoluut uniek en onvergetelijk is hun decor en show outfit: Een verhoogd drum-podium met race-blokken, ZZ-Top auto's met ingebouwde stroboscopen, een flitsend neon logo, finish-vlaggen, banden en rook.

De kleding wisselt per set. Specialiteit van
The RED CARS
is al jaren de nummers direct door te spelen, ook in medley vorm. Dus reken maar dat de vaart erin blijft en dat elk optreden uitmondt in een groot feest!

Bezetting:
Monique: Zang/gitaar
Stefan: Gitaar/zang/toetsen
Paul: Drums/zang
Marco: Bas/zang
Harold: Toetsen/zang