Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Rene Froger
René Froger maakte zijn professionele debuut in 1987 met de song “Love leave me” maar het grote publiek leerde hem pas echt kennen in 1988 met zijn eerste Top-5 hit “Winter in America”.
Zijn eerste nummer 1-hit scoorde hij in 1989 met “Alles kan een mens gelukkig maken” een nummer dat uitgroeide tot een tweede volkslied als “Een eigen huis”. Vanaf dat moment volgde de ene hit na de andere en zijn albums gingen van goud naar multi-platina.

Van zijn vaders café ging hij via Carré naar zijn eerste serie Ahoy’-concerten in 1992. Het jaar waarin zijn album “Sweet Hello’s & Sad Goodbyes” de toen magische verkoopgrens van 500.000 stuks passeerde, goed voor 5 x Platina.

In 1994 deed hij Ahoy’ 10 keer op rij en toen dit gezien zijn populariteit nog niet voldoende was annonceerde René Froger als eerste nationale act zijn legendarische Kuip-Concerten ‘In the Round’ in 1995, goed voor 120.000 bezoekers in twee dagen.

In 2004 stond René 3 avonden voor een uitverkocht Arena, en in 2005 had hij wederom succes samen met Gerard Joling en Gordon met 2 spectaculaire avonden van Toppers in Concert in wederom een uitverkochte Arena.

Met deze erelijst heeft de artiest een unieke plaats in de Nederlandse muziekgeschiedenis veroverd.