Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Sesam,

één van de beste en meest actuele allround coverbands uit het circuit, is een graag geziene gast in veel discotheken, feesttenten èn op kermissen in geheel Nederland! Niet zo verwonderlijk want de jongens en meiden van Sesam weten door hun kwaliteit, ruime ervaring, enthousiasme en tomeloze inzet menige zaal in no time op z'n kop te zetten!

Zes topmusici, waar onder twee kanjers van zangeressen, vormen een sympathiek en hecht team dat elkaar en het publiek feilloos aanvoelt.
Gewapend met een zeer breed, afwisselend èn constant vernieuwd top-40 repertoire wordt, ondersteund met diverse visuele acts, een perfect geoliede show neergezet (playlist op aanvraag).

Entertainment, kwaliteit, gekkigheid èn gezelligheid staan hier hoog in het vaandel waarbij prima wordt ingespeeld op de wensen van het (grote) publiek!

Gebruikmakend van de uitstekende vocale kwaliteiten van alle bandleden, de meest geavanceerde podiumapparatuur èn gestoken in speciaal voor hen ontworpen kleding verwordt elk optreden tot een muzikaal en visueel hoogstandje.
Voeg hier de uitgebalanceerde geluid-en lichtshow aan toe en het plaatje is compleet!

Naast acts als Meatloaf, Abba, Grease, Blues Brothers,Tropical,Motown, ja zelfs 'n Après-ski act, is Sesam één van de weinige bands die een Dance set live op de planken weet te brengen, waarbij de  2 zangeressen een spetterende dansact uitvoeren.

Sesam beschikt over een zeer moderne geluid-en lichtinstallatie die natuurlijk aan iedere wens en situatie aangepast kan worden (zowel qua volume als grootte).
Opbouwen en afbreken wordt gezamenlijk door crew èn band gedaan wat de op-en afbouwtijd aanzienlijk verkort!