Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Spangle


Na een tijdje in de oefenruimte te hebben doorgebracht (zoals iedereen) hebben we al tallloze optredens achter de rug. En met een enorm succes!
Een plezierige gebeurtenis voor ons en (belangrijker nog) veel positieve reacties gehad uit bekende - maar ook onbekende - kringen.
Ook na inmiddels (vele) optredens te hebben gehad merken we dat we iedere keer met nog meer plezier staan te spelen, dus dat beloofd nog vele leuke avonden!
Ons repertoire bestaat uit van alles en nog wat. Van Anouk tot Lenny kravitz en van Racoon tot ZZ TOP.

We spelen nieuwe, hedendaagse nummers, maar ook de wat oudere nummers spelen we met plezier en klassiekers zoals Born to be Wild of Proud Mary ontbreken natuurlijk niet.

Als Spangle geloven we er in dat als wij het leuk vinden om een nummer te spelen dit overslaat naar ons publiek. Een energieke band op de buhne betekend volgens ons een dansende menigte op de dansvloer! En dat blijkt dan ook keer op keer!
Maar, ook voor de kleinere feesten en partijen, bruiloft, tuinfeestje kunnen we uitstekend uit de voeten. Omdat wij met elektrisch drumstel spelen is het geluidsniveau nooit een probleem! Nodigt u Spangle uit om te komen spelen, dan verzekert Spangle u van een top-avond!