Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

The Surphonics

The Surphonics is een jaren zestig popgroep en speelt in de 'klassieke' popbezetting: slaggitaar, sologitaar, bas en drums en dat is te horen ook! De band speelt vooral Rock and Roll, Surf- en Beatmuziek uit de late jaren 50 en vroege jaren 60. The Beach Boys, The Beatles, Chuck Berry, Elvis Presley en Buddy Holly, zijn bands/artiesten die onder andere op hun repertoire voorkomen.

Volgens AVRO's Steenen Tijdperk één van Nederlands beste jaren zestig bands!

In november 1999 is Surphonics uitgeroepen tot één van de beste sixties cover bands van Nederland. Hun demo ontving de meeste punten van zowel het publiek als de vakjury van AVRO's Steenen Tijdperk en tijdens de live 'test' eindigden zij als derde van uiteindelijk 360 genomineerde bands.

Enige tijd daarvoor was reeds een platencontract gesloten met Rarity Records. De drie CD's en één DVD, met daarop hun eigen versies van hun favoriete sixties songs is vrijwel in heel Europa in (rock 'n' roll, sixties-) cd speciaalzaken verkrijgbaar.

Het succes van de optredens van The Surphonics is onder meer te danken aan het enthousiasme en de sixties-act waarmee deze jongens elke keer weer hun optredens verzorgen. Zij spelen in jaren 60 kleding en hun instrumentarium is sixties.