Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Trigger

What's in the name?
Nou precies dat wat deze band wil zijn: de Trigger die het feest doet beginnen. Of er nou 10, 100 of 1000 man staan, de band gaat voor een feest.
De allerbekendste nummers, top-100, een klassieker, house en dance of juist het levenslied Trigger brengt het allemaal.

De band bestaat uit 5 enthousiaste, prettig gestoorde maar professionele muzikanten in een klassieke formatie van drum, bas, gitaar, keyboard en zangeres.
Juist omdat drie van de 4 heren naast het strakke koorwerk ook lead kunnen zingen is het repertoire van Trigger heel breed en zijn zij in staat bijna ieder nummer te brengen.

Uiteraard kan een band niet zonder techniek en Trigger gaat dan ook ieder optreden op pad met een gedegen installatie, voorzien van de laaste technieken op het gebied van geluid en licht.
Trigger werkt met gerenommeerde merken, mengtafels van Yamaha en Roland, microfoons en in-ear systemen van Shure en Sennheiser.
Uiteraard wordt één en ander bediend door ervaren personeel dat goed de middenweg weet te vinden tussen wat de band nodig heeft en de klant wil.

             Trigger bestaat uit:
             Petra Hinderks - Zang
             Erik Schut         - Bas & Zang
             Joost Kuipers    - Gitaar&Zang
             Roy Looper       - Keyboard, Gitaar, Trompet & Zang
             Rogier Sellink    - Drum