Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Truus & de Terlenka's

Op de immer durende zoektocht naar talent stuitten onze scouts in een enclave op de Veluwe op een unieke familie.

Op een boerenplaats, verborgen tussen struikgewas en bomen troffen zij daar 5 broers en een zuster aan, die gezamenlijk leven in een boerderij waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.
Het gezin stamt uit een zeer conservatief geslacht, maar heeft zich na het verscheiden van pa en ma en dwars tegen hun geloofsovertuiging in, toch enkele hedendaagse verworvenheden eigen gemaakt.

Zo beschikken zij als een van de weinigen in de regio over radio en tv.
E.O., Tros (Sterren.nl) en tvoranje zijn de favoriete tv-omroepen en de radio staat steevast afgestemd op Radio NL.

Ook houden zou er een gezamenlijke hobby op na.
Na gedane arbeid musiceren zij dagelijks in de grote boerenschuur. Het is niet verwonderlijk, dat mede onder invloed van hun conservatieve achtergrond, de belangstelling van de familie sterk uitgaat naar het Hollandstalig repertoire. Frans Bauer, André Hazes, Ronny Tober, Corry Konings en Koos Alberts zijn enkele van hun
favoriete artiesten waarvan zij alle platen in huis hebben en geen tv-special overslaan! 

Ons voorstel om Nederland kennis te laten maken met de familiehobby stuitte in eerste instantie op veel weerstand, wereldvreemd en eenkennig als broers en zuster zijn.

Na veel vijven en zessen, en het vooruitzicht van een aantrekkelijke vergoeding voor relatief lichte arbeid, gingen zij toch overstag.

Wij presenteren u vol trots, straight from the Veluwe:
Truus & de Terlenka's

Truus en haar broers Theo jr, Tinus, Teun, Ted en Tom brengen een avondvullend programma, met louter smartlappen van hun grote helden Corry Konings, Frans Bauer & Marianne Weber, André Hazes, Ronny Tober, Jacques Herb, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, en ga zo nog maar even door.
Kortom: alle vaderlandse coryfeeën bijeengebracht in een wervelend programma met een zeer hoog meezinggehalte.

Om de knusse, oerhollandse familiesfeer te behouden en de optredens toch iets 'eigens' en vertrouwds mee te geven wordt als podium-entourage een deel van de huisraad meegenomen.
Wars van frivoliteiten wenste de familie overigens aan de eigen -zondagse- kleding geen concessies te doen.

Kortom: Truus & de Terlenka's, voor als het ècht feest mag worden !

zang: Truus
zang: Theo jr.
gitaar/zang 2: Tinus
toetsen/zang: Teun
bas/zang: Ted
drums/zang: Tom

geluid: Toon Regelaar
licht: Tobus Schemerlamp


Download WORD versie
HIER

Naar de site van Truus, click HIER