Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

U2NL
THE ULTIMATE U2 EXPERIENCE

“U2 groeide in de jaren 80-90 uit tot één van de belangrijkste rockgroepen ooit. Met meer dan 30 hits in Nederland, waarvan tweederde de top 10 bereikte, staat U2 garant voor muziek en show op het allerhoogste niveau.”
 

“seeking musicians for a new band.” stond geschreven op een briefje in de gang van de Mount Temple Comprehensive school in Dublin op 25 september 1976, het historische begin van U2.
 

“Bono zoekt the Edge, Adam en Larry”, zo begon het ruim 2 jaar geleden op een advertentiesite voor de band U2NL (voorheen KITE). Gedurende deze 2 jaar heeft de band zich opgewerkt naar één van dé toonaangevende tribute-acts in Europa. De authentieke “U2 sound”, een podium met een indrukwekkende U2 uitstraling, de looks van de band en het pure “U2 gevoel” wat de heren van U2NL overbrengen op het publiek maken dat deze band zeer hoog staat aangeschreven in binnen- en buitenland. “Ein show der extraklasse” verscheen in de Duitse pers na het eerste optreden bij onze Oosterburen in Augustus 2005.
 

Het afgelopen jaar was voor U2NL het ene hoogtepunt na het andere. In de line up met Joe Cocker op een groot festival in Duitsland, 2 optredens in Brussel en het spelen op de afterparty van U2 zelf tijdens de Vertigo tour in Amsterdam. Voor 2006 staat er o.a. een tour naar Gran Canaria op het programma, en zal U2NL weer op vele grote podia staan in binnen- en buitenland.
 

Een show van U2NL staat garant voor het pure U2 gevoel, alleen de grootste hits worden gespeeld door een band, die wel erg dicht bij de Ierse Rockiconen komen