Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

4 Strings

De producer achter het 4 Strings project is de 27-jarige Carlo Resoort. Hij maakt nu al negen jaar lang houseplaten, hij is gespecialiseerd in club- en trancemuziek. Doordat hij in Rotterdam - de hoofdstad van de trance - woont is zijn inspiratie eindeloos.

Vier jaar geleden scoorde hij zijn eerste hit: Carlos - Silmarilla, een track waarbij hij samenwerkte met een van de producers van het wereldberoemde danceproject Rank1,. Silmarilla was in de clubs en op de radio een werelwijd succes.

Sinds 3 jaar produceert Carlo zijn muziek alleen, hij neemt ruim de tijd voor een nummer. Hij produceert ongeveer 3 nummers per jaar, dat is relatief weinig, maar zoals Carlo zegt: "Beter 3 goede nummers in een jaar, dan 12 slechte."

Alle trancefreaks kennen het succesverhaal van de plaat "4 Strings - Daytime". De track werd massaal gedraaid door de wereldop van de DJs zoals: Judge Jules, Dave Pearce, Graham Gold, Boy George, Seb Fontaine, Johan gielen en nog vele anderen. Door de vele airplay en goede recensies van deze plaat, werd de plaat in vele landen uitgebracht. De plaat is in Engeland op cd-single uitgekomen, en werd daar een grote hit.

Nu moest Carlo met een opvolger voor "Daytimekomen. Dat werd moeilijk, maar niet onmogelijk. De opvolger werd "Take me away (Into the night)", en deze track is nog een veel groter hit dan de vorige single!

De track werd oorspronkelijk op vinyl zonder vocalen als "Intro the Night"uitgebracht en werd een knaller van een clubhit. Hij werd/wordt volop gedraaid door deejays als DJ Tiesto, Paul van Dijk, Blank & Jones, Pete Tong en Dave Pearce. Nu veroverst "Take me away ( Into the night)" de hitlijsten over heel Europa.

Op het podium staat de zeer mooie Vanessa, die begeleid wordt door twee dansers. "Take me away ( Into the night)" staat momenteel in de top 20 van de Nederlandse hitlijsten en is een ware sensatie in danceland.