Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Gers pardoel

Rapper Gers Pardoel is door luisteraars van radiostation 3FM uitgeroepen tot de populairste Nederlandse artiest van 2011. Dat levert hem de Mega Award op.


Dat maakte dj Bart Arens zondag bekend in de Mega Top 50 op 3FM. Andere genomineerde artiesten waren Guus Meeuwis, Racoon, Krystl, Within Temptation en Dotan. Gers Pardoel was al te horen op de nummer 1-hit Broodje Bakpao van The Opposites en Sef, maar hij brak pas in 2011 door als soloartiest.

De 30-jarige Pardoel, die met het nummer Ik Neem Je Mee een aantal weken bovenaan de hitlijsten stond en een hit scoorde met Guus Meeuwis, kijkt op 2011 terug als 'een superjaar'. "
Met veel ups en downs, vooral aan het begin van het jaar", vertelt hij.

Die hoogte- en dieptepunten golden volgens de rapper op zowel muzikaal als persoonlijk vlak. "Naarmate het jaar vorderde, ging het steeds beter."
Pardoels debuutalbum Deze Wereld Is van Jou, dat in oktober werd uitgebracht, kwam op de vierde plaats binnen in de Album Top 100. "We waren er best van overtuigd dat het een succes zou worden", zegt hij.
"Dat klinkt misschien arrogant, maar het is gewoon een bepaalde weg die je bewandelt. Dat het zó groot zou worden, wisten we natuurlijk niet. De singles knallen gewoon. Mijn nieuwe single, Bagagedrager, is nog niet eens uit maar wordt nu al veel gedraaid."

Gers, die werd geboren als Gerwin, heeft het sinds zijn succes een stuk drukker. "Ik ben bijna twintig uur per dag in de weer. Soms slaap ik niet. Maar dit is mijn werk. Ik heb een periode niet zo veel te doen gehad en nu heb ik elke dag wel iets."
De rapper heeft ook al volop plannen voor het komende jaar. "Ik begin met losse optredens, maar wil ook zelf een toer gaan opzetten." Ook gaat hij op clubtoer met Guus Meeuwis. "Ik sta met hem in het Philips Stadion en daar speel ik ook eigen nummers met zijn band. Verder wil ik gaan werken aan mijn tweede album en meer gaan produceren voor anderen."