Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Lasgo

De Belgische dance-act Lasgo maakte in mei 2008 bekend, dat twee leden van de groep,Dave McCullen en zangeres Evi Goffin, gingen stoppen met Lasgo.
Derde Lasgo-lid, producer Peter Luts, ging in een programma genaamd Let's go Lasgo opzoek naar een nieuwe frontzangeres, die werd gevonden in de persoon van Jelle van Dael. Haar stem kwam verrassend overeen met die van voormalige Lasgo boegbeeld Evi.
Nu Bestaat Lasgo dus uit producer Peter Luts en zangeres Jelle van Dael.

"Something", is de plaat waarmee de danceformatie Lasgo doorbrak. De plaat werd eerste gereleased op vinyl en bleek inderdaad een song die opvallend begon te scoren in de clubs. Een commerciŽle release kon niet uitblijven en... het werd een absolute wereldhit! Het eerste album, Some Things, werd tegelijk uitgebracht hun derde single van dat album, Pray.

Eind 2004 kwam Lasgo terug met een vernieuwende sound en nieuwe single, Surrender. Ook kwam er nog een tweede album, Far Away. Hierna volgde nog een aantal singles als Al Night Long, Who's That Girl, Lying, en Hold Me Now.

In september 2008 kwam de single Out Of My Mind uit. Het was de eerste single met de nieuwe zangeres Jelle van Dael. Het nummer haalde de 7e plaats in de Ultratop 50. Maart 2009 volgde de volgende single, Gone. Dit nummer eindige iets hoger in de Ultratop 50, 5e plaats. Beide singles deden het ook goed in Nederland en werden allebei gebombardeerd tot Radio 538 Dance Smash. Deze maand is de nieuwste single ĎLost' uitgebracht en belooft ook weer een grote hit te worden in Nederland en BelgiŽ. In thuisland kwam de single nieuw binnen op #4 in de Ultratop 50!

Het nieuwste album 'Smile' is inmiddels in zowel BelgiŽ als Nederland uitgebracht.

AWARDS
- 'Best national single of the year' @ TMF Awards Belgium 2001.
- 'Best dance-act' @ UK Poll Winners Party (Smash Hits) UK 2002.
- International Dance Music Awards USA 'Best new dance artist group 2002'
- International Dance Music Awards USA 'Best HI-Energy / EuroĖaward with the track 'Alone' 2004
- BMI Awards 2004 (LondonĖ UK) USA Pop Award BMI 2003
- USA Dance Award BMI 2003