Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Milk-Inc

Milk Incorporated begon als een studio-project van drie jonge, getalenteerde producers: Regi Penxten, Ivo Donckers & Filip Vandueren. Alle drie waren ze reeds actief geweest met het uitbrengen van club-platen op succesvolle Belgische dance-labels zoals Dance Opera, met projecten als K-Lab, Regg & Arkin.

De doorbraak kwam er met "La Vache", dat goud werd in Frankrijk en Zuid-Afrika, maar ook een chart-notering behaalde in Engeland, AustraliŽ,.... Regi creŽerde een live-act en vertrok op tournee door Frankrijk. Op het podium is Regi verantwoordelijk voor de keyboards, samplers & sequencing; Ann Vervoort verzorgt de vocals. Met deze line-up hebben ze reeds in Parijs (Bercy) gespeeld (voor 50.000 mensen!). Ze hebben zelfs reeds in Cannes, Monaco, Lyon en bijna heel Zuid-Frankrijk gespeeld. Ook hebben ze een Zuid-Afrikaanse tour achter de rug waarbij het publiek compleet uit de bol ging.

Het succes van "La Vache" werd opgevolgd door "Free Your Mind" & "Inside of Me", beide nummers scoorden her en der in Europa en ScandinaviŽ.

De remixes van "Inside of Me" waren inmiddels tot een echte clubhit aan het uitgroeien in de Vlaamse discotheken. Maar BelgiŽ ging pas echt voor de bijl toen er een hechte samenwerking kwam met John Miles Junior. Het management (MTC) van Milk Inc. werkt ook voor John Miles Junior. En zo kwamen beide artiesten met elkaar in contact. John, die als gitarist al mensen als Tina Turner en Joe Cocker begeleidde, zag een experiment in de dance-muziek wel zitten en dook mee de studio in...

De resulterende single "In my Eyes" bleek de perfecte mix van dance, zang en electrische gitaar. De groep werd hiervoor bekroond met hun eerste Belgische Gouden plaat en Donnaís Peperaward.

John was vanaf nu regelmatig gastartiest bij de live-acts van Milk Inc. en werkte mee aan de nieu we singles "Promise" en "Oceans", en aan enkele nummers op het album "Acpocalypse Cow".Zow el "Promise" als "Oceans" haalden goud. Single "Loosing Love".

Inmiddels (2001) scoorde Milk Inc. in Nederland met de singles "Walk on Water", "Land of the Living", "Living a lie" en "Wide Awake"!