Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Party Squad

Als je ooit op een ‘urban’ feest bent geweest dan is de kans groot dat je gedanst hebt op de muziek van The Partysquad. DJ Jerry en MC Ruby Funkdoobie behoren al jaren lang tot de Nederlandse top en doen hun naam altijd eer aan. Waar zij komen is het feest. In tegenstelling tot veel andere DJ’s zijn zij niet bezig met indruk maken op hun collega’s, maar hebben zij als enig doel het publiek in extase brengen. De filosofie van The Partysquad is dat mensen uitgaan om hun dagelijkse sleur te vergeten en plezier te maken.
 

The Partysquad draait wat het publiek wil horen. Of het nou R&B, Hiphop, Dancehall, Salsa, Garage, discoclassics of House is.


Momenteel zijn de mannen druk bezig om samen met hun muzikale bondgenoten van de Good Life Family (o.a. Michael Bryan , MVP, Dejavu) en andere kopstukken uit de Nederlandse urban scene, het eerste officiële Partysquad studio-album op te nemen.

 

De eerste hitsingle Wat Wil Je Doen, tevens soundtrack van de film Het Schnitzelparadijs, is inmiddels uitgekomen en bestormt op dit moment de hitlijsten. De rappers die te horen zijn op de track zijn Willy Wartaal (‘Watskeburt?!’ / De Jeugd van Tegenwoordig), Spacekees (‘Ik wil een meisje’/ Spacekees & Terilekst), Darryll, Heistrockah, The Opposites en Art Officials.