Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

the Sunclub
LIVE ACT
'This ain’t nothing but a summerjam...’

Met ‘Summerjam 2003’ scoort The Sunclub deze zomer haar zoveelste giga hit. Summerjam gaat daarmee de boeken in als de‘zomerhit van 2003’! Na 8 weken op #1 staat staat de teller iniddels op 185.000 verkochte exemplaren. Dat is dus ruim goed voor triple platina! Ook begint het succes zich af te tekenen in het buitenland, waar de plaat momenteel de internationale hitlijsten bestormd.

Gelijktijdig met de release van ‘Summerjam 2003’, onderging de Sunclub een heftige facelift. Ruben-T, Noi en Debby vormen sindsdien de vernieuwde formatie Sunclub Live……. Niet veel vaker kende Nederland zo’n krachtige live act. En scoren doen ze zeker! Vol overgave en geheel live gezongen brengt Sunclub Live een divers scala aan Sunclub songs, remixen en heftige beats. Spetterende choreografieën zorgen voor een strakke en zeker sensuele vibe. Herkenning voor het publiek met natuurlijk een echte vrolijke Sunclub sound.

De nieuwe leadzanger van de groep is dus de funky Ruben-T. Hij weet de Sunclub dance hits met een gedreven personal touch te vertolken. Een combinatie van smooth-movements en een stoere blik zal menig vrouwenhart harder doen laten slaan. Samen met zijn steady voice dus een echte live performer.

De zwoele Noi en foxy Debby completeren de line-up. Zij brengen met hun dynamische dance-skills en eigenzinnige cheerleader-achtige vocals de gig tot een mega eruptie van sensuality....

Naast het doen van gigs in Nederland verblijft het drietal ook regelmatig in het buitenland waar men ook gevallen is voor The Sunclub Summerjam Vibe.

Voor de band is het ‘a dream come true’ en daarbij verliezen ze vooral één ding niet uit het oog.... Zoals de tekst van Summerjam al zegt.. ‘We're gonna party as much as we can’!