Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

The Opposites

The Opposites is een rappersduo, bestaande uit Big2 (Twan van Steenhoven) en Willem (Willem de Bruin). Er is veel gebeurd sinds the Opposites in 2006 doorbraken met de hit "Slaap" van het album "De fik erin". De single behaalde de vierde plaats in de Top 40.
Eind 2006 volgde "Rauwdauw", een mini-album met tien tracks op beats van andere producers, waarvan de single "Geen klasse, geen stijl: uitgroeide tot een onvervalste dansvloerkraker. In de zomer van 2006 verscheen het tweede album "Begin twintig":. Hiermee scoorde de twintigers opnieuw een enorme hit met '"Dom, lomp & famous".

Ze maakten hun eerste stappen als solo-artiest wanneeer ze in 2010 de dubbelplaat "SuccesÍk ben de Twn"uitbrengen. Gedreven door persoonlijke ambitities besloten de hren te kijken hoe ver ze apart van elkaar zouden kunnen komen. De resultaten waren singlehits als "Broodje Bakpao"( een no. 1 hit) "Licht uit") en "Brief aan jou".

Sinds 2006 hebben de heren zich op live-gebied ontwikkeld van schnabbelende ragboeren tot volwaardige live-act met uitverkochte zalen in Nederland en België.
Daarnaast zijn ze headlinende live-act geweest op festivals als Lowlands, Solar, Tomorrowland, Pinkpop, Mysteryland en vele andere


Niet alleen dragen ze een zilveren harp op zak, de heren waren tevens ‘Ambassadeurs van de Vrijheid’. Ze vlogen op 5 mei 2011 de landelijke bevrijdingsfestivals af om hun boodschap over vrijheid op eigen manier te brengen.

De heren zijn nu terug met hun nieuwe single "Slapeloze nachten". De bijbehorende 3D video is een samenwerking met Nintende. De single is afkomstig van een i 2012 uitgekomen EP. Deze EP was een opmars richting het volgende album, dat in de loop van 2013 wordt verwacht.