Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Dj Rob Toonen

Rob Toonen werd geboren in 1968 en z'n eerste woordjes waren: 'breng me een microfoon'. Zijn tweede naam is Rambo. Hij werd geboren met behoorlijke flaporen, kan komen omdat ie achterstevoren op de ooievaar zat. Speelde nooit verstoppertje vroeger, want niemand kwam hem zoeken. Zijn moeder bond hem vroeger als kind een stuk vlees om z'n nek, anders wou zelfs de hond niet met hem spelen. De familie bestaat uit vader, moeder, zus en Rob... Rob is de oudste! 

Nee, zonder gekheid. Hij heeft een tweelingzus, ze heet Barbie. Z'n hobby is korfbal, maar helaas viel ie al snel door de mand. Verder denkt hij altijd heel goed na voordat ie iets stoms zegt en is verslaafd aan Duitse krimi's, haalt zelfs na een aflevering van Derrick z'n vingerafdrukken van de afstandbediening. 
Een minpunt.... Hij is ooit aangeklaagd, omdat hij aan een vrouw op het station vroeg; 'hoe kom ik zo snel mogelijk in Utrecht'. 

Sinds een paar jaar is Rob getrouwd. Zijn vrouw is een lot uit de loterij zegt ie.... helaas niet het winnende. Nu, na een paar jaar overweegt hij de kinderen weg te doen, omdat de kat er allergisch voor is.

Stapt regelmatig met het goede been uit het verkeerde bed en houdt van gezond eten: Het aantal doperwtjes opgeteld bij het aantal macroni-elleboogjes moet gelijk zijn aan de naar boven afgeronde AEX-index van vandaag.
Zijn grootste wens is om zijn hoofd nog eens te zien op een Flippo. 

De muziek kriebels kwamen in de jaren 80. In Nijmegen begonnen de werkzaamheden bij piratenzenders..., daar had je trouwens disc jockeys met een houtenbeen en één oog. De Rob Toonen Fanclub heeft binnenkort weer een meeting. Wil je ook komen? Je bent welkom in de telefooncel op de oude markt in Enschede.
En hier is de Rob Toonen Dating-Tip1: Om indruk te maken op je date is het belangrijk de deur voor haar open te doen....... 

Behalve als ze er tegenaan staat.

Ff serieus:
Meer dan 3 jaar presenteert Rob samen met Mental Theo “The Creepshow” op Slam!FM. Deze dol dwaze radioshow heeft een marktaandeel van 30% bij de doelgroep 16 – 26 jaar en is elk weekend te beluisteren van 18 – 20 uur. Door Slam!FM is Rob ook vaak onderweg in het buitenland, waar ze dan opnamen maken voor hun radioshow. (check http://www.slamfm.nl/jocks/rob.php)

 

Naast radio heeft Rob al heel wat jaartjes een skihut in Enschede waar het elk weekend feest is. Als dj heeft Rob al op heel wat feesten gestaan, zoals hij elke editie van Goapresski de presentator/dj is in een uitverkocht Ahoy.