Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies, Mediaconsultancy

 
 home    boek   contact   zoeken   

Dj Tony Star (Sterretje)

Sommige mensen lijken geboren om te vermaken. Te entertainen.
De Haagse Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van.
Al op jonge leeftijd heeft Tony graag de ogen op hem gericht, en weet hij dat in de schijnwerpers de plek is waar hij moet staan.

Tony verwerft zijn eerste bekendheid als DJ in de Skihut, de grootste apres-ski zaak van Nederland. Daarnaast is hij een van de meest populaire barmannen in de Crazy Piano's aan de boulevard van Scheveningen. Door zijn opvallende en vrolijke verschijning wordt Tony Wyczynski (door de twee getattoeerde sterren op de borst al gauw omgedoopt tot Tony ‘Sterretje') gecast voor de RTL-hitserie ‘OhOh Cherso', waarin acht Haagse jongeren gevolgd worden tijdens een stapvakantie op het Griekse party-eiland Chersonissos.

Vanaf de eerste aflevering van ‘OhOh Cherso' gaat het hard met de dj-carriere van Tony Star. Dat hij een goede DJ is, dat bewees Tony Star al op de feesten op Chersonissos waar hij op een uitzinnig Starbeach de sterren van de hemel draaide. Logisch gevolg is dat Tony Star nu geboekt is voor alle grote Kreta-reunies die komend najaar gehouden zullen worden. Op de eerste Starbeach Reunion in de Brothers in Bunnik liet Tony samen met Billy the Klit de zaal al exploderen van plezier. Een veelbelovende start...

En daar blijft het natuurlijk niet bij! Via ons is DJ Tony Star vanaf heden te boeken als commerciele allround DJ. De koffer met alleen de heetste hits zal samen met Tony het hele land gaan doorkruisen om in iedere discotheek het ultieme Chersonissos-gevoel te laten herleven.