Bij ons kunt u terecht voor:
Artiestenmanagement, Boekingen van nationale en internationale acts, Bedrijfsfeesten, Evenementen, Popfestivals, CD-producties, Onafhankelijk advies.
home    boek   contact    zoeken                                                                                                                             

 

Dj José

DJ JOSE is vanaf zijn veertiende jaar al aktief als DJ. Hij begon met het draaien in discotheken en met drive-in-shows en was zelfs bij de ether-piraterij betrokken. Op een zeker moment ontdekt hij met de platen ‘Relax’ van Frankie Goes To Hollywood en ‘High Energy’ van Evelyn Thomas de betekenis van het mixen.

Door de jaren heen draaide DJ JOSE in diverse clubs en op party’s binnen- en buiten de Nederlandse grenzen. Hij was voor het tragische voorval, de afbranding van Club Lexion, resident DJ bij Lexion in Westzaan op zondagochtend, alwaar hij in februari van 2004 de samenwerking stopte.

In de zomermaanden kan je DJ JOSE regelmatig vinden achter de draaitafels van de verschillende clubs in Nederland en op het strand van SALINAS in Scheveningen. Ook in het buitenland is hij te vinden o.a. in Alanya (Turkije), Oslo (Noorwegen), Lloret de Mar, Salou (Spanje), Korfu, Mykonos, Kreta (Griekenland), Israël, Curacao, Aruba, St. Maarten, en zelfs op het subtropische eiland BERMUDA om daar zijn ding te doen.

DJ JOSE vs G-SPOTT
Naast zijn werk als DJ produceert Jose house en clubplaten in samenwerking met G-Spott. Wrong=Right, House of Justice, II Symbols, ACCESS en Hecitate zijn stuk voor stuk het succesvolle resultaat van deze samenwerking.

PRODUKTIES
WRONG = RIGHT - DJ JOSE VS G-SPOTT
HOUSE of JUSTICE - DJ JOSE VS G-SPOTT
II SYMBOLS - DJ JOSE VS G-SPOTT
ACCESS - DJ JOSE VS G-SPOTT
HECITATE - DJ JOSE
STEPPING TO THE BEAT - DJ JOSE

“Wrong=Right”, “House Of Justice” en “II Symbols” zijn clubtracks met een vrolijk tintje en invloeden van trance, deze singles pronkten in de charts. Mega top 100, Top 40 en Dancetrends hadden reeds het genoegen om kennis met ze te maken. Hecitate is inmiddels gerealed in Zwitserland, Oostenrijk en Duitsland en Engeland. Ook over de grenzen groeit deze naam succesvol, middels licenties met bedrijven in het buitenland. DJ JOSE en G-Spott veroveren de wereld.